Na mijn MBO opleiding Mode en Kleding te hebben afgrond wist ik het zeker. Ik ga voor het beroep modeontwerpster.

Het is toch iets anders gelopen dan ik had gedacht. In 1997 ben ik als receptioniste/ telefoniste begonnen bij Bolwerk & van der Velden (zo heette het bedrijf destijds). Al snel kwam ik erachter dat ik meer uitdaging nodig had en met de nodige studies heeft dat ervoor gezorgd dat ik nu al bijna 20 jaar werkzaam ben in een allround functie binnen BolwerkWeekers waarbij ik mijn creativiteit kwijt kan.

Op dit moment verzorg ik de complete boekhouding met alle bijhorende werkzaamheden, tot en met het maken van de voorlopige jaarstukken en de loonadministratie. Dat doe ik voor alle BV’s binnen BolwerkWeekers en Archifoor. Het maken van offertes voor BolwerkWeekers heeft me nog meer inzicht gegeven in het hele bouwproces. Wat ik vooral erg leuk vindt zijn de HR werkzaamheden die nu tot mijn verantwoordelijkheid behoren. En bij dat alles heb ik nog steeds de dagelijkse contacten met onze klanten.

Het feit dat ik al 20 jaar met plezier naar het werk ga is vooral doordat wij intern korte lijnen hebben en onze mening altijd wordt gehoord. Er is ruimte voor vernieuwingen en dat zorgt ervoor dat mijn werk uitdagend blijft. Mijn motto is daarom dan ook: Alleen ga je sneller maar samen kom je verder

terug naar Dit zijn Wij