VDL Kunststoffen Nederweert

VDL Kunststoffen is een onderdeel van de VDL Groep. Als toeleverbedrijf heeft VDL Kunststoffen meer dan 50 jaar specialistische ervaring in het (2K)spuitgieten van technische componenten voor automotive, farmacie, industrie en transport.

VDL Kunststoffen toont een constante groei. Het huidige bedrijfspand in Heeze heeft geen ruimte meer om te groeien en die ruimte is er wel op het bedrijvenpark in Nederweert. Precies daar, naast een belangrijke verkeersader, de A2, verrijst een gloednieuw en duurzaam bedrijfspand met 15000m2 bedrijfhal en 2000m2 kantoor voor VDL Kunststoffen.

VDL koos voor hetzelfde bouwteam als bij de bouw van VDL Fibertech Industries in Hapert . Franken - Architectuur ,BolwerkWeekers Adviesbureau voor bouwconstructies, Bouwbedrijf Burgman, van Hout Adviseurs en Installateurs en Van Mackelenbergh Electro; de partijen zijn gewend om intensief samen te werken en kennis te delen.

Ook Stijn Kennis, coordinator bij VDL Vastgoed bv deelt deze mening: `Werken in een bouwteam past bij onze bedrijfsfilosofie: Kracht door Samenwerking.`

    opdrachtgever : VDL Vastgoed, Eindhoven    ontwerp : Franken Architectuur BV, Bergeijk    uitvoering : Bouwbedrijf Burgmans, Bergeijk    fotografie/illustraties : Franken Architectuur BV, Bergeijk

voor meer informatie kunt u contact opnemen met:


Erik Bolwerk Leon Weekers
e.bolwerk@bolwerkweekers.nl l.weekers@bolwerkweekers.nl