Elk project is voor ons van betekenis. Dat geldt ook voor onze relaties die in hun nieuwe of vernieuwde ruimte wonen, werken, leren of zorgen. Voor hen doen we het.

Ontdek in het pull down menu wat we realiseren of hebben gerealiseerd.

Oranjekade Helmond

Op loopafstand van het centrum van Helmond ontstaat een fraaie nieuwe buurt: Oranjekade. Met aan de ene zijde het kabbelende water van de Zuid-Willemsvaart en aan de andere zijde het nieuwe park aan de Torenstraat, ontstaat hier een hoogwaardig woon-, winkel en recreatiegebied. In totaal worden er 250 woningen gerealiseerd, waarvan ca. 20 grondgebonden woningen en ca. 230 appartementen in diverse prijsklassen – zowel in koop als huur.

De naam Oranjekade verwijst niet alleen naar het kanaal, maar ook naar de populaire Oranjebuurt, die met zijn markante gebouwen aan de overzijde van het water een fraai uitzicht vormt voor de toekomstige bewoners.    opdrachtgever : Rezidenz Development, Eindhoven    ontwerp : Architecten-En-En | Christoph Kohl Stadtplaner Architecten, Eindhoven | Berlijn    uitvoering : BAN Bouw, Nuenen    fotografie/illustraties : Rezidenz Development, Eindhoven

voor meer informatie kunt u contact opnemen met:


Stefan van Haandel Leon Weekers
s.v.haandel@bolwerkweekers.nl l.weekers@bolwerkweekers.nl