Inge BerkersIn juni 2012 ben ik afgestudeerd als bouwkundig constructeur aan de Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. Nadat ik wat als constructeur gewerkt heb ben ik in december 2013 begonnen bij BolwerkWeekers. Hier ben ik als eerste in aanraking gekomen met Revit. Al heel snel merkte ik dat mijn interesses meer uitgingen naar het modelleren dan naar het berekenen van constructies. Daarom heb ik de keuze gemaakt om verder te gaan in de functie als BIM modelleur en de berekeningen achter me te laten.

Na heel veel zelfstudie en oefenen met revit werd ik steeds enthousiaster. Op dit moment wordt ik blij van moeilijk en ingewikkelde revit probleemstellingen. Families, schedules, filters, parameters, laat ze maar komen.

Ik hou van uitdaging in de zin van complexe projecten of de communicatie in een BIM, waarbij de informatie in een model en de clashcontrole mijn prioriteiten hebben. Ik ben ook een voorstander van het delen van informatie op het gebied van Revit en samenwerking. Heb je vragen over Revit, wellicht kan ik je helpen, mail je vraag gerust naar i.berkers@bolwerkweekers.nl.

terug naar Dit zijn Wij