“Maison L’Europe” een echte “eyecatcher”

Aan de Europastraat in Helmond wordt momenteel druk gebouwd aan “Maison L’Europe”. Dit moderne, eigentijds vormgegeven appartementengebouw is een echte eyecatcher voor Helmond. Ontworpen door JMW Architecten en gebouwd door Burgt bouw.

In nauwe samenwerking binnen het ontwerpteam hebben we de constructie van dit prachtige gebouw uitgewerkt. Met plezier hebben we bijgedragen aan dit project, waarin de ontspannen sfeer en prettige samenwerking binnen het team hebben geleid tot een succesvolle samenwerking tussen alle betrokken partijen. Het resultaat is een naadloos samengesteld model dat het bouwproces aanzienlijk heeft verbeterd.

We kijken enthousiast uit naar de voltooiing van Maison L’Europe en zijn trots op wat we samen met het ontwerpteam hebben bereikt. Onze dank aan iedereen die betrokken is geweest en heeft bijgedragen aan het succes van dit project!

Next Development, Burgt bouw, JMW Architecten Koen Schrauwen. Voor BolwerkWeekers zijn Stefan van Haandel & Jan Arians direct betrokken bij dit project.

Zoekt u nog een toegewijde, gemotiveerde en ervaren constructeur voor uw bouwteam? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om uw project tot een succes te maken.

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *