archifoor

waarom

Archifoor is een coöperatieve vereniging van bouwprofessionals. Wij geloven in de kracht van multidisciplinaire samenwerking, niet als gelegenheidscoalitie, maar als een langdurige relatie waarin we van elkaar leren, kennis en ervaringen delen en kwaliteit borgen.

Een samenwerking waarbij innovatie vanzelfsprekend is omdat elk afzonderlijke deelnemer uitgedaagd wordt het beste uit zichzelf te halen.
Samen willen we beter bouwen, daarin ligt onze passie.

 

hoe

De samenwerking binnen Archifoor wordt bepaald door de vraagstelling van de opdrachtgever. Die bepaald welke disciplines ingezet kunnen worden en afhankelijk van behoefte en beschikbaarheid wordt hiertoe een aanbod uitgewerkt.

Naast de grote verscheidenheid aan kennis, ervaring en netwerken is het grote voordeel voor de opdrachtgever dat hij slechts met 1 contactpersoon hoeft te communiceren en dat de administratieve afhandeling ook via 1 adres plaatsvindt.
Dat noemen wij ontzorgen.

 

wat

Elke deelnemer van de coöperatieve vereniging Archifoor is verantwoordelijk voor zijn deel van de totaal-oplossing. In het streven naar een optimaal resultaat voor de opdrachtgever is de bijdrage van elk lid van de coöperatie veelvuldig getest op de interactie met de bijdragen van de overige deelnemers.

BIM en Lean Bouwen zijn hierbij sleutelbegrippen. Het resultaat is een integrale oplossing die past binnen het beschikbare budget. Foutkosten of onvoorziene meerkosten tijdens het uitvoerings-proces zullen nagenoeg tot nul gereduceerd worden.
Dit wordt nog eens versterkt door de kennis en ervaring die wij binnen Archifoor ter beschikking hebben op het vlak van vastgoedbeheer, project- en kosten-management en duurzaam bouwen.

www.archifoor.coop