Elk project is voor ons van betekenis. Dat geldt ook voor onze relaties die in hun nieuwe of vernieuwde ruimte wonen, werken, leren of zorgen. Voor hen doen we het.

Ontdek in het pull down menu wat we realiseren of hebben gerealiseerd.

Hotel Amsterdam-Schiphol Aalsmeer

Op een steenworp afstand van Amsterdam-Schiphol en in de directe nabijheid van Royal FloraHolland ligt Green Park Aalsmeer, een voormalig kassengebied dat wordt getransformeerd tot een hoogwaardig bedrijvenpark met een mix van werk en leisure functies.
Centraal in Green Park wordt een 500 kamers tellend hotel ontwikkelt voor een wereldwijd opererende hotelketen. Het ontwerp van het hotel refereert aan het karakteristieke silhouet van de kassen die hier eerst stonden.
Het dual branded hotel voor zowel zakelijke reizigers als ook voor toeristen, heeft de beschikking over meerdere restaurants, bars, vergaderfaciliteiten en een uitstekende parkeervoorziening. De grand opening staat gepland voor 2022.

    opdrachtgever : Dutch City Development, Diemen    management : Dutch City Development, Diemen    ontwerp : Wiel Arets Architects, Amsterdam

voor meer informatie kunt u contact opnemen met:


Inge Berkers Erik Bolwerk
i.berkers@bolwerkweekers.nl e.bolwerk@bolwerkweekers.nl