BolwerkWeekers is een zelfstandig middelgroot adviesbureau voor bouwconstructies, gevestigd in Deurne en al ruim 30 jaar actief in alle sectoren van de bouw. Ons bedrijf is gebouwd op 3 pijlers: Plezier in het werk, openheid en innovatie.

plezierig werken

Je brengt over het algemeen meer tijd op het werk door dan met vrienden of partners. Een goede reden om ervoor te zorgen dat die werktijd zo plezierig mogelijk is.
Plezierig werken werkt daardoor ook positief door in waardering en vertrouwen, persoonlijke groei en verantwoordelijkheidsgevoel. Het resultaat laten we zien in een gezamenlijk eindproduct.

transparant

De interne organisatie wordt bewust zo vlak mogelijk gehouden. Hierdoor ontstaat een open bedrijfscultuur, welke een prettige werkomgeving creëert.
Wij delen onze kennis graag met partners in het bouwproces, want delen is vermenigvuldigen. Op deze manier kunnen we in gezamenlijkheid goede en mooie projecten maken.

innovatie

Wij werken constant aan verbetering in kwaliteit, kennisdeling, procesbeheersing en optimale samenwerking met bouwpartners.
BIM is hiervan een fantastisch voorbeeld.
Het is meer dan alleen een mooi plaatje, BIM is een centraal informatiemodel. Het model biedt eenduidigheid, werkt efficiënt en voorkomt faalkosten.

Dit alles komt terug in onze adviezen en u als klant heeft hier direct voordeel bij.
Kortom: kiezen voor BolwerkWeekers is een gefundeerde beslissing voor een constructieve samenwerking.
kantoor_binnen