Werken bij het leukste adviesbureau in Nederland? Dat kan!

BolwerkWeekers is een ambitieus constructie-adviesbureau met jaren ervaring in het toepassen van Revit bij projecten. Onze opdrachtportefeuille bevat zowel grote en kleine projecten.

Plezier in het werk, transparantie en innovatie zijn de pijlers waar ons bureau zich op richt en niet zonder succes. We hebben een fijn team en prettige werkomstandigheden. Wij ontvangen steeds meer opdrachten en willen deze groei graag met beide handen aanpakken door de capaciteit te vergroten met een uitbreiding van het team. Daarom zijn wij op zoek naar een beginnende of ervaren constructeur.

functie

Vanwege het groeiende aantal opdrachten en een sterke visie gericht op de uitbreiding van de BIM-projecten zijn we op zoek naar een ambitieuze en ervaren constructeur met BIM-affiniteit om het team te versterken.

Een nieuwe stap in je carrière als constructeur bij een groeiend constructie-adviesbureau.
Je krijgt de kans om te werken aan de nieuwste aansprekende projecten in teamverband op verschillende schaalniveaus. Zo krijg je het volledige project in beeld en blijf je volledig op de hoogte van alles wat met jouw project te maken heeft. Binnen het bureau krijg je ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, verder te groeien en je ambitie waar te maken.

De functie voor constructeur is voor 40 uur per week, startend met een jaarcontract met als doel een vaste aanstelling. Je salaris is minimaal op CAO niveau, inclusief een pensioenplan.
De normale werktijden zijn maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 17.00uur, zodat je vrijdag wat eerder zou kunnen stoppen, vrijdag werken we van 8.00 uur tot 14.30 uur.

eisen

Als constructeur heb je ambitie en ben je gedreven met je vak bezig. Voor ons bureau is het ook van belang dat je als collega affiniteit hebt met constructie èn BIM.

Daarnaast dien je te beschikken over een afgeronde technische bouwkundige opleiding op minimaal HBO niveau

Dus waag het er op en stuur je motivatie op waarom jij de man of vrouw bent die wij zoeken

Erik Bolwerk, e.bolwerk@bolwerkweekers.nl of bel 0493 – 315438