blog-uitdaging

Anderhalf jaar geleden heeft Inge haar plan gepresenteerd om maandelijks een blog te schrijven. We zijn aan de slag gegaan en de blogs zijn allemaal terug te lezen op onze website.

Nu elke medewerker tenminste één blog heeft gepresenteerd blijkt dat niet iedereen het even leuk vindt om een blog te schrijven. Soms zit het probleem bij het presenteren of het vinden van een onderwerp, maar ook tijdgebrek is een genoemd probleem. Maar problemen kennen we niet bij BolwerkWeekers. Na toelichting op het belang van onze blogs en aangeboden ondersteuning op de inhoud en presentatie is iedereen weer meegenomen in positieve energie voor de blog-uitdaging.

Met de kerstvakantie voor de deur kunnen we nu zeggen dat er komend jaar weer interessante BW-blogs te verwachten zijn. Revit, BIM, kennis delen, mooie projecten, constructieve onderwerpen en de menselijke maat. Een aantal onderwerpen hebben we al bedacht en ook enkele projecten zullen we nader toelichten.

Maar we hebben ook bedacht om aan onze volgers te vragen wat zij, jij dus, graag zou lezen over ons bureau, of ons vakgebied. Geen vraag is te vreemd, of je nu uit het vakgebied komt, of een “leek” bent, wij willen graag onze kennis delen. Laat het ons weten in een reactie op dit blog, of via een e-mail naar info@bolwerkweekers.nl . We wensen iedereen inspirerende feestdagen.

Deel dit

Eén gedachte over “blog-uitdaging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *