een berekend advies?!

Wat bedoelen we bij #bolwerkweekers met een #berekendadvies?

De constructie van een gebouw bestaat bijna altijd uit verschillende soorten materialen. Er is zelden sprake van alleen beton(bouw) of alleen staal(bouw). Zelfs in hout(bouw) worden ook andere constructiematerialen gebruikt. Stenen, glas en zelfs kunststof kunnen bijdragen aan de draagconstructie. Bij #bolwerkweekers berekenen we de sterkte van de toe te passen materialen. De berekening wordt verwerkt in tekeningen of 3D-modellen. Nu kunnen de bouwers het constructieve skelet opbouwen.

In de film zie je dat in deze woning meerdere materialen worden toegepast om het constructieve skelet te maken. Als dat klaar is komt de bouwkundige schil eromheen met gevelmetselwek, kozijnen en de dakafwerking. Bij wind- en waterdicht kan de afbouw beginnen. Met als eindresultaat een tevreden opdrachtgever.

Met 33 jaar ervaring denken wij bij de keuze van de materialen mee met de opdrachtgever en de bouwer. Want prijzen, levertijden, bouwmethodieken en bouwfysische factoren kunnen van invloed zijn bij de keuze voor beton, staal, hout of steen.

@studentenbouwkunde; Wil je met ons mee rekenen en/of modelleren? Er is een mooie stageplaats! Kijk op onze website en neem gewoon even contact op voor een kennismaking.

@constructeur; Wil je met ons mee rekenen? Er staat een mooie vacature online!

@opdrachtgever; Wil je meer weten van ons advies, zelfstandig of in bouwteamverband? We nodigen je graag uit voor een kennismaking op ons bureau, of we komen naar je toe.

#bouw #constructie #bouwkunde #hogeschool #jegaathetmakenindebouw

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *