Notariskantoor verhuisd naar ‘oude muziekschool’

Weekblad voor Deurne: donderdag 5 november 2015

DEURNE – Na acht maanden gehuisvest te zijn geweest in de Stationsstraat heeft het nieuwe notariskantoor Gerrits & Van Gulick Notarissen haar intrek genomen in de gerenoveerde voormalige muziekschool; het prachtige geboortehuis van Aaltje Reddingius.

Notaris Marlous Runia-Meijer is blij met de nieuwe woon- en werklocatie: “In maart ben ik met mijn man en twee kinderen vanuit Arnhem verhuisd naar het mooie Brabantse land. Bij de zoektocht naar een geschikte en representatieve locatie voor ons notariskantoor viel ons oog onmiddellijk op het prachtige monumentale pand van de voormalige muziekschool in het centrum van Deurne. Met medewerking van de gemeente, de monumentencommissie, aannemer en onderaannemers is het gelukt om het pand zoveel mogelijk in de originele staat terug te brengen en tevens geschikt te maken als modern notariskantoor en aangenaam woonhuis.”

Bedankt!
In verband met het faillissement van de aannemer, willen wij graag de onderaannemers en de overige leveranciers via deze weg hartelijk danken voor het werk dat heeft geleid tot dit prachtige resultaat: Verheijen Schilder en Onderhoud, Van Bree Installatietechniek en Saniboutique, Toss Design, Hof van Huet, Raaijmakers Tegels en Sanitair, Did interieurmakers, Mastermate Willemsen, Martin Cuypers, Machinaal Timmerbedrijf Van der Linden, Ster Stucadoorswerken, Marc van Bokhoven Glas, Bolwerk Weekers, Jetstone, Woninginrichting Boerenkamps, Koning Koudetechniek, Hendriks Installatie Techniek, Van Hoof Electro , Van der Meijs Vastgoedonderhoud, Mezenberg Techniek, Chubb Varel, Gunnebo, Eef Slapen en Wonen, BSU Automatisering, Back to Back, Variant Schoonmaakservice, Hoogstraten Timmerwerken en Driessen Interieur.

Draai gevonden
Marlous Runia-Meijer: “Sinds september bewoon ik met mijn gezin de zijkant/achterzijde van het pand. Afgelopen week zijn we met het kantoor verhuisd naar de voorzijde aan de Helmondseweg 20. Inmiddels hebben we onze draai in Deurne gevonden. De kinderen hebben het goed naar hun zin op school, sportvereniging en kinderopvang, dus wat wil je nog meer? De opstartfase van het notariskantoor vanuit de tijdelijke locatie aan de Stationsstraat is goed bevallen. Het was een plezierige kennismaking. Ons uitgangspunt om een voor iedereen toegankelijk notariskantoor te zijn, werpt haar vruchten af. Het nieuwe pand is wederom centraal gelegen en er is volop parkeergelegenheid. Ik nodig u hierbij van harte uit om in het nieuwe pand eens binnen te lopen voor een vrijblijvend gesprek.”

Deel dit