Scan Covery Trial 2017

Erik Bolwerk doet samen met Corine Vriends in 2017 mee aan de Scan Covery Trial als Team 68 – WGDW.
Erik BolwerkCorine Vriends
De Scan Covery Trial: Een lange afstand toertocht met navigatie, roadbook, klassementsproeven en coördinaten. De trip wordt gemaakt naar en door de Scandinavische landen, in 9 dagen tijd ruim 7.000 kilometer en dat met veel sneeuw, ijs en temperaturen tot ruim minus 40 graden Celsius.

 

BolwerkWeekers :
“Zoals ieder jaar delen wij geen kerstpakketten uit en sturen wij geen kerst- en nieuwjaarswens. Het geld wat we hiermee uitsparen storten wij bij een goed doel. In 2016 is het volledige budget gestort bij KWF via Team 71 van de Scan Covery Trial 2016. Dit jaar gaat een van de eigenaren deelnemen aan de Trial 2017 wat voor ons een goede reden is om de actie van vorig jaar te herhalen. Het kerstbudget komt in 2017 dan ook weer volledig ten goede van KWF en nemen Erik en Corine ons op de motorkap mee op hun avontuur.”

 

Erik Bolwerk :
“We starten op vrijdag 6 januari 2017 van start en finishen op zondag 15 januari 2017. We gaan de tocht rijden met een Land Rover Discovery. De auto wordt geprepareerd door AutoItalia en belangeloos bestickerd door DuoStyle. De route is net als voorgaande jaren, behoudens de speciale bestemming de Lofoten, geheim.
We willen met deze tocht minstens net zoveel geld ophalen voor KWF als onze voorganger in 2016 Edwin en Wouter, Team 71 – WGDW.

En dus ja! We zoeken stickersponsoren. Wij hebben ruimte op de auto, die vervolgens naar wens kunnen worden ingevuld met alle mogelijke kleuren, tekst en logo’s. Wij zijn flexibel en dus maken we ook graag een aanbod op maat. Iedere euro is welkom! Mochten jullie zelf nog leuke ideeën hebben ten behoeve van publiciteit/reclame, waarmee wij jullie van dienst kunnen zijn, staan wij daar zeker voor open. Naast het feit dat de sponsoren geld geven voor het goed doel KWF, zitten er uiteraard ook een groot aantal commerciële pluspunten aan de sponsoring.

  • Er zijn drie TV afleveringen op achtereenvolgende zondagen op RTL 7 gepresenteerd door Sander Janson.
  • Er zijn uitzendingen op SBS6 – Hart van Nederland
  • Tijdens de rit reizen er meerdere journalisten mee van verschillende tijdschriften en andere mediaplatformen.
  • De auto zal volledig worden voorzien van een professionele bestickering/wrap om zo veel mogelijk op te vallen.
  • Op social media zullen we uitvoerig en terugkerend aandacht aan onze sponsoren besteden.

Lees alles over de tocht en het goede doel waar we voor rijden op de website http://www.wgdw.nl.

Wij hopen met deze actie dat de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker weer iets dichterbij komt.

Team 68 – WGDW – ScanCoveryTrial 2017
BolwerkWeekers - ScanCT
Deel dit