wij stoppen MS voor Bianca …..

Wij stoppen MS voor Bianca ….. het is een wens, maar het zal de familie en vrienden alléén niet lukken om een HSCT-behandeling voor Bianca te financieren, maar we helpen wel heel graag mee. We zullen even toelichten waar deze oproep over gaat.

Bianca kennen we al heel wat jaren. De verkering met onze collega Michiel, de bruiloft, de beschuiten met muisjes…. we hebben het allemaal meebeleefd. Ook na het vertrek van Michiel zijn de banden niet verbroken. Het is dan ook vreselijk om te zien hoe Bianca steeds verder verzwakt door de ziekte MS, in de vorm van Primair Progressieve Multiple Sclerose.

Effectieve medicijnen en behandelingen voor haar type MS zijn er niet in Nederland. Daarom staat gepland om op 29 januari naar Moskou te gaan voor haar laatste redmiddel: een HSCT-behandeling. Helaas wordt de behandeling niet vergoed en dus zijn de kosten voor eigen rekening. Door middel van de actie ‘Wij stoppen MS voor Bianca’ hoopt de familie het geld voor de behandeling en de kosten van het voor- en natraject op te halen.

Onze vaste relaties weten dat wij “niet doen” aan kerstgeschenken. Jaarlijks is er daardoor een bedrag beschikbaar voor besteding aan een goed doel. Sponsoring voor KWF of een poll waarbij onze klanten de keuze mochten maken voor bijvoorbeeld Kika of de Cliniclowns zijn voorbeelden van de manier waarop een doel is gekozen. Heel vaak zijn onze doelen verbonden aan de strijd tegen kanker. Dit jaar maken we een andere keuze. Een keuze in de strijd tegen MS en een keuze waarvoor we zelfs extra aandacht vragen aan u, onze relatie. Op onze bijdrage mogen Bianca en Michiel rekenen. Mogen wij jullie om aandacht vragen voor dit goede doel? www.wijstoppenmsvoor.nl

Deel dit