de zon

Indien de zon uitbundig had geschenen deze week, en wanneer er een bankje had gestaan op de Zeilbergsestraat tegenover nummer 43, dan was er vast een vraag binnengekomen. Helaas heeft de zon niet geschenen, en staat er ook geen bankje. Toch zullen er wel mensen zijn geweest die al wachtend bij de slager, de deur uitlopend bij de bloemenwinkel, of naast onze voordeur hebben gestaan om geld uit de automaat te halen, zich hebben afgevraagd wat er bij BolwerkWeekers allemaal op dat dak aan de hand is. En we popelen om het antwoord te kunnen geven want we zijn trots op het resultaat van het harde werk; we hebben flinke stappen gemaakt om onze doelstellingen van de 3 P’s tot uitdrukking te brengen.

We hebben nu 103 zonnepanelen op het dak. Met deze zonnepanelen zijn we zelfvoorzienend. Onze server is vernieuwd en onze gebouwinstallatie up te date. Al veel armaturen zijn omgezet naar LED. En papier, dat gebruiken we al heel lang niet meer dan nodig. We kunnen onze computers laten draaien, blijven onze constructieadviezen digitaal opmaken en onze 3-D modellen maken in een fijn werkklimaat. En dat allemaal op eigen energievoorziening.

Er is dus hard gewerkt aan onze missie en onze beleid op maatschappelijk verantwoord ondernemen. De 3 P’s, people, planet en profit. Of de 3 Pijlers, plezier in het werk, openheid en innovatie. Wij worden er blij van, laat de zon maar schijnen!

Deel dit